'Tuntematon numero' lukee puhelimen näytössä, tyttö antaa soida vielä kerran ennen kuin vastaa. Lehtimyyjä ystävällisesti selostaa kuinka lehti tuo tuulahduksen Pariisin muodista ja kuinka tämä tarjous on ainutlaatuinen ja voimassa vain tänään. Tyttö kuuntelee ystävällistä ääntä.

-Joo, tilaan.


Tyttö astuu hissiin, painaa nappuloita umpimähkää, hissin ovet sulkeutuvat. Ensin pohjakerrokseen, sitten takaisin ensimmäiseen. Kolmannen kerroksen kohdalla hän kuulee miten joku ylemmässä kerroksessa kiroilee kun hissiä ei kuulu. Seuraavassa kerroksessa ääni kuuluu voimakkaampana. Viidennessä tyttö painaa vielä kerran kaikkia nappuloita, jää pois ja hissi jatkaa kuudenteen kerrokseen, alas tullessaan hissi pysähtyy joka kerroksen kohdalla. Tyttö on ennen hissiä alhaalla, ovet avautuvat ja ulos syöksähtää nainen joka manaa edelleen mutta ei huomaakkaan tyttöä. -Huomenta, tyttö tervehtii mutta huomaa puhuvansa tyhjälle hissille. Hän astuu hissiin hymyillen itsekseen. Tyttö painelee vielä joitakin nappuloita, poistuu hissistä neljännessä kerroksessa, juoksee rappuset alas ja astuu ulos.


Koulun pihalla on välitunti meneillään. Tyttö huomaa kovakuoriaisen maassa, sillä on hohtava vihreä kuori. Kuoriainen on paikoillaan eikä reagoi mitenkään kun tyttö varovasti koskee siihen. -Kuollut, hän toteaa, ilmankos se on niin kaunis.

Kello soi sisään.


Luokassa tyttö istuutuu omalle paikalleen seinän viereen. Opettaja kertoo miltä esseen kuuluu näyttää

-Kansilehteen oma nimi ja kurssin numero...seuraavalle sivulle sisällysluettelo, sitten johdanto... Samassa joku kaatuu tuolilla, kaikki nauravat. Tyttö piirtää paperille haljenneen pään, katkenneen käden, katkenneen jalan, kaikki vaihtoehdot mitä voi sattua kun tuolilla kaatuu.

Välitunnilla tyttö palaa kovakuoriaisen luo, mutta joku on tallannut sen murskaksi.


Matematiikan tunnilla piirretään ympyröitä, suorakulmaisia kolmioita ja muita muotoja. Tyttö tutkii kynsiään. Eilen musta kiilsi kauniisti kynsissä, nyt se on lohkeillut. Tyttö raaputtaa harpilla mustaa, terä osuu sormeen. Tyttö tuijottaa lumoutuneena vertavuotavaa sormeaan, veri valuu juovana sormea pitkin.


-Hyi! Toi sotkee pöytää! Takana istuva huutaa. Opettaja mulkaisee takana istuvaa. Tyttö pyyhkii sormensa paperiin ja piirtää ympyrän.


Kotona tyttö keittää teetä. Sisko katselee televisiota olohuoneessa.


-Mustaa vai vihreää?

-Vihreää.

Tyttö kantaa teemukin sisarelleen.

-Oliko kiva päivä?

-Satutin sormeni.

-mmmm...ai ku kiva..

-Ja tilasin lehden.

-...mmmm...

-Myyjä oli ystävällinen