Minunkin silmiini osui WWF:n jakama artikkeli kestävästä ruokavaliosta. Siinä kehotettiin vähentämään punaista lihaa. Kanaa ja kalaa sai olla vähän enemmän , mutta enimmäkseen pitäisi suosia vaihtoehtoisia proteiinin lähteitä ja muita kotimaisia kasviksia. Ihmiset suuttuivat kamalasti. Moni ilmoitti että niin kauan kuin Intiassa on saastuttavat tehtaat, ei kyllä aio luopua mistään.

Minusta se on vähän kummallinen asenne. Tiivistettynä: "Jos toi saa pitää ton paskatehtaansa, niin mää aion edelleen syödä tehotuottettua punasta lihaa ja ajaa henkilöautolla"  Intialainen ajattelee että mitä väliä, vaikka saasteet valuu jokeen, kun kerran kuitenkin yhden suomalaisen hiilijalanjälki on moninkertainen intialaisen hiilijalanjälkeen verrattuna, miksi siis intialainenkaan tekisi mitään toisin.

Eikä mikään muutu ja kaikki menee paskaksi ja se on jokaikisen ihmisyksilön vika. Mutta toisaalta ihmiset on kyllä aika hirviöitä, ei tätä maapalloa ihmisten takia kannata säästää, mutta sitten kun ihmislaji tuhoutuu omaan ahneuteensa, niin voisi vähän ajatella mitä niille eläimille sitten jää.

Vaikkei tänne kai mitään eläimiä jää kun ihmiset söi ne kaikki